LOYALTY GROUP AB – ÖKAD LOJALITET, FLER AMBASSADÖRER OCH NÖJDARE KUNDER!

Loyalty Group är ett Helsingborgsbaserat företag som arbetar med helhetslösningar inom kundnöjdhet och lojalitet. Vi är ett glatt och serviceinriktat gäng med högt tempo och vårt gemensamma mål är solklart – att de som samarbetar med oss ska vara jublande nöjda!

Många av dagens företag arbetar ständigt med att jaga nya kunder och det är något vi också hjälper till med men vi men vi stannar inte där. Vi arbetar med hela livscykeln genom att etablera, vårda och förädla kundrelationen. I alla våra samarbeten står vi för hela flödet från början till slut. Vi utvecklar och implementerar IT-lösningar, jobbar med produktframtagning, inköp och lager och vi sköter även all logistik och kundservice.

En sak som vi hjälper till med är onboardingprocessen. När det kommer till inköp av premier är vi en av Sveriges största på både varumärken och sourcingprodukter.

En annan sak vi hjälper till med är lojalitetsbyggandet där vi fokuserar på att stärka relationen mellan ert företag och era befintliga kunder.

Vi hjälper även till med e-learning och motivationssystem där vi riktar oss till säljare, återförsäljare och framförallt anställda för att öka deras kunskap och motivation.

Bra teknik, mobilanpassade lösningar och ett brinnande engagemang är en självklarhet hos oss!

För mer information klicka här eller kontakta oss på: info@loyalty-group.se.