VÅRA TJÄNSTER

VAD KAN VI GÖRA FÖR DITT FÖRETAG?

Loyalty Groups plattformar anpassas helt efter kundernas unika behov.

Hos oss är problem till för att lösas och vi vill leverera system i världsklass helt utifrån de kriterier våra kunder anger. Hos oss är det inte kunden som ska anpassa sig till färdiga system och sortiment – utan vi som gör de anpassningar och utvecklingar som behövs för att uppnå maximalt resultat.

 

Poängshoppar

Kundanpassade inlösenbutiker som just ditt företag är i behov av. Våra poängshoppar är optimerade, användarvänliga och sortiment består alltid av produkter från vårt nätverk av Europas mest kända varumärken.

LÄS MER

Förmånsbutiker

Exklusiva och skräddarsydda förmånsbutiker som skapar mervärde för just era unika kundrelationer. Vi möter alla era de tekniska krav som behövs och tar fram ett alldeles särskilt utbud av produkter just för er.

LÄS MER

Digital marknadsföring 

Sökmotoroptimera er hemsida för ökad trafik och synlighet för att nå just rätt kunder. Våra kunniga SEO-experter med lång erfarenhet står redo med kunskap inom digital marknadsföring och content writing.

LÄS MER

Motivationssystem

Belöna och motivera er personal med hjälp av vårt unika motivationssystem. Med fokus på e-learning, gamification och quiz anpassar vi sidan helt efter vad ni önskar och behöver för just era anställda.

LÄS MER

Värva nya kunder

Låt kunden själv få välja bland våra väl utvalda bonuspremier för en garanterat nöjd kund. Ni slipper ta risker kring inköp – vi tar ansvar och bygger hela kedjan från IT-lösning till lager!

LÄS MER

Premieförsörjning

Vårt dedikerade inköpsteam hjälper till med framtagningen av premier för alla sorters ändamål och kunder. Vi har många års erfarenhet och gör ständigt målgruppsanalyser och kundanpassade inköp.

LÄS MER

Premievalet.se

Locka kunder i alla kanaler utan att göra egna inköp eller belastas med ett dyrt restlager. Med vår Premievalet.se tar vi fram målgruppsanpassade premier utifrån vårt stora sortiment av varumärken och populära produkter.

LÄS MER

Inköpsuppdrag & produktutveckling

Vi är en av Sveriges största inköpare av både varumärken och sourcingprodukter, och hjälper ständigt stora aktörer med inköpsuppdrag, design och produktframtagning. Med hjälp av vårt stora nätverk kan vi göra smarta och hållbara inköp.

LÄS MER

Kampanjsystem

Vårt kampanjsystem motiverar enkelt till fler köp och merförsäljning. Med våra system och premier når du fram till kunden i dagligvaruhandeln – och vi sköter löpande allt från kampanjsidan till inköpsuppdrag.

LÄS MER

Varumärkessajter

Vi bygger och driver just din unika varumärkessajt och tar hand om hela kedjan; webbhandel, inköp, kundservice, lagerhållning, server, drift och support. Självklart helt anpassad efter er profil och önskemål.

LÄS MER

Webbutveckling

Vi arbetar ständigt med den senaste tekniken och med responsiva och kundorienterade lösningar. Vi erbjuder både möjligheten att få er befintliga sida uppdaterad eller att få helt ny plattform skapad efter just era behov.

LÄS MER

Gåvobevis

Vi bygger en stabil, användarvänlig plattform som erbjuder kunderna att själva designa sitt helt egna gåvobevis till välgörenhet. En helt kundanpassad lösning där ett valfritt belopp kan gå till den välgörenhetsorganisation som ligger kunden varmt om hjärtat.

LÄS MER