WEBBUTVECKLING

Med modern teknik och helt responsiva lösningar hjälper vi våra kunder med olika typer av webbutveckling. Vi erbjuder allt från anpassningar av våra befintliga plattformar till ren webbutveckling utifrån unika behov. Allt i syfte att på olika sätt bygga lojalitet mot det företag vi arbetar för.

Med Europas bästa utvecklare bygger vi unika lösningar helt utifrån era individuella behov och önskemål. Med ett tryggt logistikcenter levererar vi best-in-class experience.

KUNDCASE – HEMSIDA

Wernerssons Ost

Loyalty Group har bland annat byggt och designat Wernerssons Osts nya hemsida som lanserades i juni 2021 – en helt responsiv lösning som blir lika bra på mindre enheter såsom större. Wernerssons Osts nya hemsida är skräddarsydd i en tekniskt avancerad plattform som ständigt kan utvecklas och få nya spännande funktioner. Loyalty Group tar hand om allt från grundläggande design och kodning, till teknisk support och vidareutveckling.

Vidare sköter Loyalty Group all SEO-optimering för bästa sökträffar på Google, och löpande analyser för att ständigt hålla sidan anpassad efter det som potentiella kunder och leverantörer efterfrågar.

Se alla våra cases
Webbutveckling för hemsidor, webbshopar, varumärkessidor från Loyalty group