OM OSS

Loyalty Group är ett ledande expertföretag inom lojalitetslösningar.
Vi levererar kompletta digitala system både för poänginlösen, förmåner och motivation. Våra kunder är företag med höga ambitioner och krav på sin verksamhet. Med erfarenhet från mängder av stora lojalitetsupplägg hjälper vi inte bara våra kunder med implementering av system utan även med hela produktframtagningen, inköp, lager, logistik och kundservice. Hela flödet är en del i kundens upplevelse och vi förstår lojalitet!

Vårt arbete bygger på vår nyfikna natur och framåtsträvande energi, egenskaper som konstant driver oss framåt mot nya lösningar och idéer.

Hos oss hittar ni ett dynamiskt och glatt gäng med högt tempo. Vårt gemensamma mål är solklart – de som samarbetar med oss ska vara jublande nöjda.

Vi älskar nya utmaningar och lyssnar alltid till den expertis som våra partners och kunder har med sig från sina respektive branscher. Vår framgång i alla projekt vi arbetar med leds av vår förmåga att skapa synergi mellan våra kunder, våra leverantörer och våra egna prestationer och ansträngningar.

VAD VI GÖR

Vi hjälper våra kunder med allt från rena produktframtagnings-/inköpsuppdrag till avancerade inlösensystem och plattformar för motivation och utbildning. Gränserna mellan det digitala och det fysiska suddas hela tiden ut och vi ser till att alla upplägg som vi hjälper till med ständigt utvecklas och optimeras för att nå användaren. Genom att implementera lojalitet och personalisering förhöjer vi användarupplevelser och effektiviteten för våra kunder.

Loyalty Groups huvudkontor ligger i centrala Helsingborg, rakt över Dunkers Kulturhus och norra hamnen.

LEDNINGSGRUPPEN

Sofie Laupa
VD & STYRELSELEDAMOT
Lotta Haddouche
OPERATIV CHEF
Anna Holmqvist
EKONOMICHEF
Fia Stenberg
INKÖPSCHEF

STYRELSEN

Sofie Laupa
VD & STYRELSELEDAMOT
Jörgen Bertilsson
STYRELSEORDFÖRANDE
Ulrik Wehtje
STYRELSELEDAMOT