MOTIVATIONSSYSTEM

E-LEARNING | GAMIFICATION | QUIZ

Hur belönar ni era säljare och övrig personal? Loyalty Group bygger unika motivationssystem som är specialanpassade efter önskemål från er.

Vi skapar en inspirerande inloggningssida genom vilken giltiga användare slussas vidare in i ett motivationsprogram som till exempel är fylld med tävlingar, utbildningsmöjligheter, information, motiverande aktiviteter mm. Ge cheferna / gruppledarna möjlighet att ge sin säljare extra belöning i form av poäng, låt dina anställda få mer kunskap om företaget i form av quiz eller kanske visa framfötterna i ett nytt forum samtidigt som de samlar poäng som kan användas i en poängshop med ett unikt anpassat sortiment.

– Poängshoppens inköp, lager och logistik sköts helt av Loyalty Group.

– Loyalty Group har kundservice via mejl och telefon som hjälper era anställda vid frågor gällande leverans och produkter från poängshoppen.

– Designade mejlutskick sköts av Loyalty Group efter önskemål.

– Loyalty Group är Sveriges största inköpare på många stora varumärken! Med oss når ni en unik prisbild och högsta tänkbara ”value for money”.

KUNDCASE – MOTIVATIONSSYSTEM

Continental

Under 2019 utvecklade Loyalty Group en plattform för motivation och e-learning. Den här ska ge medarbetarna en extra skjuts och inspiration kommer att både skapa lojalitet inom medarbetar- och i kundrelationer.

För företaget Continentals räkning skapade Loyalty Group ett motivationssystem som skräddarsyddes efter deras behov. I den tekniska men lättlärda lösningen kunde Continentals medarbetare själv lägga in sina genomföra försäljningar. När de blev godkända kunde medarbetarna byta in sin belöning i en specifik poängshop fylld av exklusiva produkter. Inne i den användarvänliga portalen kan medarbetarna öka motivationen ytterligare genom bland annat gamification som gör den dagliga försäljningen både rolig och givande.

Se alla våra cases