VARUMÄRKESSAJTER

EN HELHETSLÖSNING VIA OSS

Webbsatsningen för varumärken är idag oerhört central. Många har egna webbutiker och system för beställningar både mot konsument och mot återförsäljare. Trenden går mot att ha färre återförsäljare och ge möjlighet för konsumenten att handla direkt från det varumärke man söker. Detta gäller oavsett om ni vill ta marknadsandelar eller bara tillhandahålla en service.

Att bygga och förtjäna lojalitet från kunder i ett myller av marknadsföring, varumärken och intryck är oerhört svårt. Men när kunden väl söker efter just ert märke är det inte fel att tillhandahålla möjligheten att beställa direkt.

Loyalty Group bygger webblösningar i världsklass men tar också hand om hela flödet med lagerhållning, 3PL och utskick för B2B och B2C. Erbjud era kunder den bästa e-handelsplattformen med hjälp av oss.

Låt oss driva er webbhandel, hantera beställningar, kundservice, store management, affärssystem, e-handel, server, drift och support – så kan ni fokusera på er core business! Vi förstår hur viktiga varje beställning och varje kontakt med kunderna är – vi förstår lojalitet!

KUNDCASE – VARUMÄRKESSAJT

MORGAN MADISON

För det lyxiga inredningsföretaget Morgan Madison, har Loyalty Group byggt och designat en hemsida specifikt anpassad både för att inspirera och för att underlätta tillgänglighet att handla. Loyalty Group har skapat en e-handel som både motiverar till köp samt stärker varumärket Morgan Madison.

Hemsidan är skräddarsydd efter Morgan Madisons önskemål, med en lättanvänd e-handel och tydlig struktur. Loyalty Group sköter även all lagerhållning, kundtjänst och arbetar ständigt med analyser och statistik för att ytterligare förbättra sidan.