VARUMÄRKESSAJTER

EN HELHETSLÖSNING VIA OSS

Webbsatsningen för varumärken är idag oerhört central. Många har egna webbutiker och system för beställningar både mot konsument och mot återförsäljare. Trenden går mot att ha färre återförsäljare och ge möjlighet för konsumenten att handla direkt från det varumärke man söker. Detta gäller oavsett om ni vill ta marknadsandelar eller bara tillhandahålla en service.

Att bygga och förtjäna lojalitet från kunder i ett myller av marknadsföring, varumärken och intryck är oerhört svårt. Men när kunden väl söker efter just ert märke är det inte fel att tillhandahålla möjligheten att beställa direkt.

Loyalty Group bygger webblösningar i världsklass men tar också hand om hela flödet med lagerhållning, 3PL och utskick för B2B och B2C. Erbjud era kunder den bästa e-handelsplattformen med hjälp av oss.

Låt oss driva er webbhandel, hantera beställningar, kundservice, store management, affärssystem, e-handel, server, drift och support – så kan ni fokusera på er core business! Vi förstår hur viktiga varje beställning och varje kontakt med kunderna är – vi förstår lojalitet!