INKÖPSUPPDRAG & PRODUKTUTVECKLING

Som en av Sveriges största inköpare av både varumärken och sourcingprodukter hjälper vi flera stora aktörer med rena inköpsuppdrag, design och produktframtagning. Vi arbetar med vårt stora nätverk av kända varumärken samt direkta inköp från tillverkare i hela världen. Vi har höga krav på både hållbarhet och arbetsvillkor i produktionsländerna. Dessa följer vi upp med noggranna rapporter, tester och audits för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga produkter i varje prisklass.

” Vi ser en fortsatt utveckling där företag väljer att fokusera på kärnverksamheten och lägger ut sådant som inte ligger inom ramen för detta. Vår affärsidé är att vara ett stöd för företagen i denna process. Med oss som partner når man en bättre prisbild på sina inköp, snabbare hantering och kan använda de interna resurserna på ett effektivare sätt”  Sofie Laupa, VD, Loyalty Group

LOYALTY GROUP OCH HÅLLBARHET

Med lång erfarenhet av inköp, trendanalyser och målgruppsanpassad produktframtagning kan Loyalty Group hjälpa er med allt – från kreativa unika kampanjförslag till produktion och sourcing av specifika produkter.

Vårt inköpsteam hjälper er att analysera målgruppen, trender och ta fram bästa tänkbara produkt inom er prisbild. Vill ni ha en nytänkande partner som skräddarsyr produktframtagningen utifrån era behov, så kontakta oss. Som en av Sveriges största inköpare, med fabriker och leverantörer i hela världen når vi bästa tänkbara value for money.

Våra hållbarhetskrav är höga och vi säkerställer inte bara produkternas kvalitet utan ser även till arbetsvillkor för människorna i produktion. Med hjälp oberoende organisationer så som BSCI och SMETA säkerställer vi att alla inköp via oss sker med hänsyn till både människor, miljö och hållbarhet.

I många av våra samarbeten står vi för helhetslösningar som förutom produktframtagningen även innefattar IT-lösningar, lager och logistik. Tillsammans hittar vi den lösningen som tillför mest för just er verksamhet.