VÄRVA NYA KUNDER

Många är företagen som fått känna av konsekvenserna av dåliga premieinköp och många är de möjliga kunder som väljer att inte hoppa på en kampanj pga. att de erbjuds en premie som de absolut inte vill ha. Vore det inte bättre att man får med sig de kunder ombord som faktiskt vill hoppa på tack vare tjänsten ni erbjuder och dessutom får en uppskattad premie som bonus.

Hur väljer man då rätt premie? Det gör ni inte! Ni låter helt enkelt kunden välja själv och därmed bli garanterat nöjd. Och vi vet ju alla att en nöjd kund är en bra kund.

När vi tar hand om hela kedjan får ni en helt optimerad, anpassningsbar och lönsam IT-lösning med tekniska funktioner, men även en personlig kontakt och engagemang. Vi är alltid tillgängliga och tar ansvar för hela flödet från system, server, drift och support till inköp, kapitalbindning, lager, logistik till slutkund, eventuella betallösningar och kundservice via telefon och mejl.

Vårt system erbjuder:

– Produktframtagning: Vårt produktteam är experter på målgruppsanpassad produktframtagning och har lång erfarenhet av branschen. Vi tar kontinuerligt fram de bästa produkterna till marknadens bästa priser.

– Loyalty Group tar fram bredden från marknadens toppmärken till enklare, populära produkter. Vi kan också ha ett utvecklingsteam för egen produktframtagning exklusivt för er.

– Era krav: Sortimentråd med höga krav och låg budget är inget ovanligt – vi vet att vi kan leverera!

– IT: Vi har extremt erfarna utvecklare, e-handelsadvisors och UX-designers. Det finns inga begränsningar för vad vi kan hjälpa er med gällande IT, integrationer och utvecklingsarbete.

– Loyalty Group ansvarar alltid för server, drift och support samt store management och kundservice.

– Bästa tillgängliga teknik, mobilanpassade lösningar och ett brinnande engagemang är en självklarhet hos oss!

– Lager och logistik: Loyalty Group står för samtliga inköp, lagerhållning, kapitalbindning och logistiken hela vägen till slutkund. Vårt lager har 40 års erfarenhet – hos oss blir det rätt, helt, och kommer i tid!