LOYALTY GROUP LANSERAR EN NY TJÄNST FÖR GÅVOBEVIS

Välgörenhet och lojalitet går hand i hand!

Vi är stolta över att berätta att vi på Loyalty Group lägger till ytterligare en tjänst i vår portfölj. Redan idag tillhandahåller vi skräddarsydda helhetslösningar som passar just era behov – och nu lanserar vi en helt ny tjänst.

Välgörenhet och en hållbar framtid är något vi alla borde ha i åtanke. Det genomsyrar hela vår verksamhet och är här för att stanna – det är något vi alla borde ta ställning till.

I vår nya gåvobevistjänst kan du ge bort en present som både känns bra i ditt hjärta – och som även hjälper någon annan. Vi presenterar här en gåvobevisfunktion där kunden får chansen att designa sitt eget gåvobevis från bild till text, och skicka det till den som de önskar.

Hur fungerar vår nya tjänst, gåvobevis?

  • Vi levererar en gåvobevislösning som är kopplad till er hemsida. På den kan kunden välja belopp, ladda upp en egen bild, skriva ett eget hälsningsmeddelande och lägga in mottagare.
  • Här kan kunden fritt välja design och text på sitt gåvobevis. Ladda upp eget fotografi, använda någon av de förinställda bilderna, och addera valfri text till mottagaren. Bara fantasin sätter gränserna!
  • Kunden förhandsgranskar sitt gåvobevis och betalar smidigt i kassan.
  • Kunden får gåvobeviset skickat via e-mail, SMS eller post, antingen till sig själv eller direkt till mottagaren.

Vill du veta mer? Kontakta oss på info@loyalty-group.se idag.

Psst.. Visste ni att vi redan nu tillhandahåller presentkortslösningar i våra förmånsbutiker? Vi bygger gärna en exklusiv förmånsbutik för till exempelvis er personal – där de utifrån prestation kan få presentkort att handla utvalda produkter för. Ett perfekt sätt att öka motivation och teamkänsla! Kontakta oss gärna för mer information.