HUR MOTIVERAR NI ERA SÄLJARE OCH ÖVRIG PERSONAL?

Dagens samhälle svänger snabbt och det gäller att hänga med i utvecklingen. Att hålla personalen motiverad, engagerad och nyfiken är inte det lättaste, men det är oerhört viktigt och ger en enorm vinst i slutändan.

All forskning visar på att signalsubstansen dopamin har en ledande roll i, och är behövlig för, mänsklighetens överlevnad. Det som i alla tider har drivit vår art framåt och tagit oss dit vi är i dag är alltså hjärnans belöningssystem. Just därför vet vi att rätt motivationssystem kommer att göra underverk för vilket bolag som helst, men hur går det till?

Jo, vi på Loyalty Group skapar en inspirerande inloggningssida genom vilken giltiga användare slussas vidare in i en motiverande portal som till exempel är fylld med tävlingar, utbildningsmöjligheter, information, motiverande aktiviteter mm. Våra motivationssystem ger cheferna och gruppledarna möjlighet att ge sina säljare extra belöning i form av poäng, låter de anställda få mer kunskap om företaget i form av quiz, eller kanske visa framfötterna i ett nytt forum samtidigt som de samlar poäng som sedan kan användas i en poängshop med ett unikt anpassat sortiment just för dem.