PREMIEFÖRSÖRJNING – SÅ FUNGERAR STRATEGISKA INKÖP

När man vill värva nya kunder är det vanligt att företag arbetar effektivt med olika typer av premier. Dessvärre är det lika vanligt att man får ett bakslag då det är omöjligt att hitta en enda premie som ska falla alla potentiella kunder i smaken. Det är här Loyalty Group kommer in – vårt dedikerade team ordnar både målgruppsanalys och produktframtagning av premier för olika ändamål och kunder/potentiella kunder.

Vårt produktteam har många års erfarenhet av strategiska inköp ifrån världens alla hörn. Vi vet hur utmanande det kan vara att göra rätt köp, till rätt pris. Det är många timmars efterforskningar som behöver göras – men det är sådant vi på Loyalty Group arbetar med dagligen och gärna hjälper er med för bästa möjliga resultat.

”Med många år i ryggen har jag lärt mig hur man navigerar i den snåriga skogen när det kommer till inköp. Det är många tuffa förhandlingar som krävs, men i dag vet jag precis hur och var jag ska hitta de allra bästa premierna till de bästa priserna”

Annika Hansson, produktchef och strategisk inköpare på Loyalty Group.

Ett projekt som Loyalty Group länge arbetat med är att ta fram premier för Aller Media. Vårt inköpsteam tar fram exklusiva, men kostnadseffektiva, premier till samtliga av Allers titlar.

Hos oss på Loyalty Group är allt möjligt. Vi tar hand om hela flödet från A till Ö, och allt vi gör är utifrån ert unika perspektiv och behov. Vi gör noggranna målgruppsanalyser och hittar snabbt det som är bäst just för er och för era kunder.

Kontakta oss i dag för en förutsättningslös genomgång av vad vi kan göra för just era premier!