KICKSTARTA 2022 MED ATT VÄRVA NYA KUNDER

Nytt år och nya möjligheter att värva kunder. Vi är väl knappast ensamma om att ha utvärderat förra året och tagit fram nya målsättningar för 2022?! Efter två år som slagit hårt mot de flesta delarna av näringslivet så tror vi att många känner sig mer motiverade än någonsin att ta tag i det nya året och göra det till det bästa hittills!

Det är februari månad, förändringar är eftersträvade och nu har vi chansen att fånga upp nya kunder. Hur ska man gå till väga?

På Loyalty Group har vi lösningarna som är enkla att anpassa och skräddarsy helt utifrån era förutsättningar och önskemål.

Hur börjar man och vad kan vi hjälpa er med?

Börja alltid med att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans tittar på era målsättningar och förutsättningar för att sedan presentera ett förslag.

  • På Loyalty Group arbetar vi med allt från implementation av olika IT-lösningar och drift av SoMe, till produktframtagning, sourcing, lager, logistik och kundservice.
  • Bland IT-lösningar kan nämnas: förmånsbutiker, poängshoppar, e-handel, premievalssajter, varumärkessajter, motivationssystem, e-lärande, kampanjsystem för dagligvaruhandel samt avancerade, tekniska hemsidor via en flexibel plattform som ger enorma möjligheter.
  • Vårt inköpsteam har över 30 års erfarenhet av inköp från hela världen. Vi arbetar med både varumärken och sourcing samt produktframtagning för distributörsmärken. Trendteamet arbetar dagligen med målgruppsanalyser och trendanalyser för att hitta den perfekta premien utifrån givna förutsättningar och prisbild och ni kan helt klart lita på att de tar fram marknadens bästa produkter!
  • Vi sköter helheten. Med oss ombord kommer ni att se resultat. Ni själva behöver inte göra mycket mer än att ta del av våra månadsrapporter, Med en personlig och nära kontakt finns vi alltid tillgängliga – boka gärna in ett möte direkt för snabbt svar. Vårt mål är solklart – hos oss ska man bli jublande nöjd!

Med Loyalty Group som er samarbetspartner är allt möjligt och vi vet att vi kan leverera. Vi ställer höga krav både på oss själva och på våra leverantörer – och vi håller alltid vad vi lovar!

Kontakta oss gärna för att ta reda på hur vi kan hjälpa just er.