LOYALTY GROUP VÄXER!

Säljande IT-Projektledare med hög energi!

Nu behöver vi en viktig spelare som kan starta upp, verkställa och driva stora som små projekt för Loyalty Group AB.

Som projektledare är du direkt underställd vår VD och är en del i införsäljning/uppstart av nya projekt. Dina huvudsakliga uppgifter är att vara en del i kundmöten för att säkerställa Loyalty Groups leverans i olika projekt. Du kommer att möta våra kunder och se till att vi uppnår de krav och önskemål som ställs. Därefter leda den personal och konsulter som ska samverka för att verkställa projekten. I det arbetet ingår att guida utvecklare så att funktionalitet och säkerhet uppfyller samtliga krav och önskemål. Du kommer även att leda övrig personal som behövs för att genomföra och driva projekten, såsom produktteam, inköpare, kundservice och ekonomi utifrån kundunika önskemål.
Du rapporterar till och arbetar tätt med VD och ledningsgrupp.

Loyalty Group arbetar med olika typer av lösningar som internt eller extern skapar lojalitet på olika sätt. De största projekten innefattar IT-lösningar med omfattande integrationer, IT-säkerhet samt produktförsörjning. Exempelvis; Poängshoppar, digitala premievalssajter, förmånsbutiker, e-learning och hemsidor med speciella funktioner (vi arbetar även med en del rena inköpsuppdrag och produktframtagning samt SEO och contentwriting vilket inte är relevant för tjänsten). I de flesta kundcase utvecklar, anpassar och implementerar vi IT-lösningen enligt kundens behov och önskemål, tar fram produkter, köper in och sköter lager och logistik till slutkund.

De kunder som väljer Loyalty Group som leverantör är kunder som vill ha en nära och personlig relation till sin partner, någon som tar fullt ansvar och hjälper kunden med alla delar i samarbetet. Man behöver inte vara en van IT-beställare för att få rätt leverans av Loyalty Group, det skiljer oss från andra.
Du behöver inte vara utvecklare själv men däremot ha lång erfarenhet och god kunskap av att projektleda IT-utvecklare och IT-projekt. Som person ser du lösningar framför problem! Du har hög energinivå och har lätt för att motivera alla typer av kollegor. Att du har humor och lätt för att skratta är viktigt för oss då tanken är att varje dag på arbetet ska vara både rolig och produktiv. Vi ser att du har en stark förmåga att arbeta strukturerat, arbeta utifrån deadlines och att du kan säkerställa att teamet levererar är ett måste.

Arbetstiden är inte det viktiga utan det är vad som levereras. Att vara på plats på vårt huvudkontor på Drottninggatan i Helsingborg en stor del av tiden tror vi är nödvändigt för att lyckas med uppgiften. Men det kommer även krävas en del tid hos konsulter i Lund och Malmö samt hos kunder. Självklart går en mindre del av arbetet att utföra hemifrån.

Vår ekonomichef kommer att ansvara för budget och samarbeta med dig kring tidsuppskattningar, offerter och uppföljning samt tillsammans med dig säkerställa att vi levererar utifrån dessa.

Exempel på uppgifter:
• Säljmöten med både nya och gamla kunder tillsammans med vår VD – nyfiket och engagerat se till att vi förstår behovet utifrån alla aspekter samt säkerställa att kunden är trygg med att vi kommer att leverera det man önskar och mer därtill.

• Löpande arbete med pågående uppstartsprojekt. Genomgång med utvecklare och uppföljning kring hur långt de kommit. Se till alla delar i projektet och gå igenom med olika personalgrupper för att vara säker på deras leverans och deadlines inför lanseringar.

• IT säkerhet – du kommer med hjälp av ett expertbolag att säkerställa att vi uppfyller de IT-säkerhetsnivåer som vi utlovar.

• Du är slutgiltigt ansvarig för leveransen i de pågående projekt som är dina. I det arbetet sker kontinuerligt kundkontakt, uppdatering och säkerställande att all personal är motiverade och gör det som krävs för att vi ska lyckas, inte bara IT sidan.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Mejla din ansökan till personal@loyalty-group.se.