Jobba hos oss

Jobba hos oss

Loyalty Group växer!

 

 Är du kundtjänsttjejen eller killen som dessutom är grym på WordPress och tycker det är roligt med digital utveckling? Kom och jobba hos oss – ett spännande företag med ständigt nya bollar i luften.

 

År 2020 blev ett år vi aldrig glömmer. Många är företagen som haft en jobbig tid och vi håller tummar och tår för att så många som möjligt ska klara sig ändå. Mitt i denna turbulens så fortsätter Loyalty Group att växa i snabb takt och fokuserar på nya spännande uppdrag, fler kunder och digital utveckling. Hos oss uppskattas glad energi, viljan att hjälpa kunderna till varje pris och en stark känsla av lojalitet, både mot varandra och våra kunder.

På Loyalty Group jobbar du med ett dynamiskt gäng som har hög energi och vi är många olika personligheter. Vårt gemensamma mål är dock solklart för oss alla; vi ska överträffa förväntningarna – med oss som partner ska kunderna bli jublande nöjda!

 

Vi fortsätter nu att gasa in i 2021 och söker dig som vill jobba på vår kundtjänst, kan hantera enklare delar i WordPress och tycker det är kul med digital utveckling. Hos oss kan allt hända så möjligheten att avancera finns alltid för rätt person. Kompetens är mycket viktigare än utbildning.

Det är viktigt att du är ärlig, tar ansvar och kan stämma in i vår grymt härliga energi. Vill du vara en del av Loyalty Group så måste du vilja spela på en gemensam plan, det är vi alla tillsammans som skapar vår höga leverans mot våra kunder.

 

OM ROLLEN

Som kundtjänstmedarbetare på Loyalty Group tar du emot ärende via mejl, chatt och telefon. Mestadels mejl. Vi har höga krav på svarstider och belastningen varierar mycket, så du bör ha en överväxel när det behövs men även kunna vara kreativ när belastningen är lägre. Du hanterar mycket administrativt i våra system, har löpande kontakt med både våra uppdragsgivare, våra kunders kundtjänster, lager- och logistikpersonal samt med ledningsgrupp och övrig personal.

Du koordinerar de ärende som kommer in och ser till att lösa alla frågor på bästa sätt och självklart enligt angivna instruktioner. Dina egna tankar och idéer är alltid välkomna och vi har löpande gemensamma uppföljningar kring hur vi kan fortsätta att bli bättre. Du bör även kunna hantera enklare ändringar i WordPress för vår egen och kunders räkning. Har du bra känsla för design så är det en bonus.

 

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med inledande provanställning. Start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från vårt moderna kontor på Drottninggatan i centrala Helsingborg. För tillfället arbetar vi dock en hel del hemifrån, men anställningen utgår ifrån att du kan vara på plats under arbetstid. Utbildning sker på plats.

 

Du är…

  • En problemlösare
  • Bra på att hantera människor och har kanske erfarenhet av försäljning eller service
  • Har lätt för att lära dig administrativa verktyg och system
  • Tycker det är kul med teknik och IT-utveckling
  • Självlärd (eller utbildad) inom WordPress
  • I början av karriären och hungrig på nya utmaningar
  • Du måste kunna uttrycka dig korrekt, stava och skriva flytande svenska.

 

VILL DU BLI EN AV OSS?

Låter det här som rätt tjänst för dig? Skicka din ansökan till personal@loyalty-group.se

 

Sista ansökningsdag 2021-02-13.

 

Vid frågor, kontakta Anna Holmqvist på personal@loyalty-group.se.